Vår vision

Vi på Mischief Jewellery tror på att smycken är ett verktyg för dig att utrycka dig själv, och med drygt 20 år i branschen har vi alla verktyg för att hjälpa dig på vägen. Belägna i en familjär miljö i hjärtat av löddeköpinge har Mischief familjen vuxit för varje år och vi välkomnar dig varmt in i butiken för att hitta rätt smycke för just dig.

Våra varumärken

Vi erbjuder ett stort sortiment av varumärken som är anpassade för att det ska finnas något till alla! Både för män och kvinnor!


- Lily and rose 

- Caroline Svedbom

- Caroline Svedbom bridal 

- Hering 

- Sif jakobs

- Lotta Jewellery 

-Heiring

- Sägen 

- By billgren

- Catwalk jewellery 

- EDD Bracelets

- Thomas Sabo 

- Snö of sweden 

- Rijkje Jewellery 

- Emma Iseralsson

- Pilgrim 

- Dyrberg/Kern 

- Michael Kors 

- Gynning design

- Les georgettes

- Syster P

- Bering 

- Blomdahl

- Spirit icons

- Chross copenhagen 

- Skultuna

- Edblad 

- By Birdie - Kontakta oss för VIP lista

- Chosen by Mischief - Kontakta oss för VIP lista


Öronhåltagning

Vi på Mischief Jewellery erbjuder öronhåltagning med instrument och smycken framtagna av BLOMDAHL MEDICAL. All personal som utför håltagningen är diplomerade direkt via Blomdahl. Håltagningen sker med smycken som är framtagna av noga utvalda material i titan eller ren medicinsk plast. Alla föremål som kommer i kontakt med dig och din hud är sterilt förpackade engångsprodukter för att undvka smittspridning. 


Åldersgräns vid öron håltagning är 6 år. Barn ska alltid ha målsman närvarande vid örånhåltagnigen. Barnet ska själv kunna utrycka att hen vill genomföra håltagningen, samt förstå delar av skötselråden. (Exempelvis att man ej ska röra vid de nytagna hålen). Målsman bär däremot ansvaret för att detta följs. 

Ungdommar under 18 år måste ha tillåtelse från målsman. Detta kan ske fysiskt i butik eller via telefon. 

Öronhåltaningen är en drop in tjänst men vi uppskattar om ni ringer in till butiken innan för att se till att tid och utbildad personal finns på plats! Telefonnummer nedan.


Event

Vi har med jämna mellanrum event för våra kunder. Vi upptaterar mycket angående detta på våran instagram @mischiefjewellery 


VIP event
För vissa märken har vi egna VIP listor för VIP kunder, att vara en VIP kund hos oss kostar inget och är aldrig bindande. Som VIP kund får du förmåner som exempelvis privat styling och fantakstiska deals vid högtider. I nuläget finns VIP listor för By birdie och Chosen by Mischief.
Kontakta oss här nedan vid frågor eller önskan om att bli VIP kund!


Viktigt!

Mischief Jewellery finns i dagsläget endast på galleria Center Syd i löddeköpinge. Tidigare har vi även funnits på Nova Lund men den butiken är såld. För frågor angående Nova Lund butiken ber vi er att kontakta dem direkt. 

Kontakta oss

Ni är varmt välkommna att ringa in till butiken om ni har några frågor.

Telefontider:


Måndag till Fredag: 10:00 - 20:00

Lördag till söndag: 10:00 - 18:00


Telefonnummer: 046706600


Vi är även tillgängliga på mail, skicka iväg ett medelande här nedan.