Bytesrätt

Som kund hos oss har du alltid tillgång till 2 veckors bytesrätt på din vara. Skulle en längre bytesrätts period önskas? Prata med våran personal så hjälper vi dig!
OBS! Ej öppet köp.

Garantier

Skulle något hända med din vara så har du självklart garanti för detta. Mischief erbjuder 1 års garanti på varan. OBS! Garantin gäller inte på självförvållade skador.

Beställningar

Vi på Mischief är väl medvetna om hur viktigt det är att få se sina smycken i verkligheten innan man bestämmer sig för vilket som är rätt för en, därmed erbjuder vi altid våra kunder en möjlighet att beställa hem varor till butiken via oss, helt utan köptvång!


Vill du beställa en vara?

Kom in i butiken eller ring oss på 046706600 så tar vi hem din vara.


Ta hand om dina smycken! 3 tips!

  1.  Undvik att sova/träna med dina smycken på. När man sover/tränar är det lätt att fasta i exempelvis en halskedja, vilket kan leda till att den går isönder.
  2. Utsätt inte smyckena för kemikalier. De alldra flesta smyckena har någon sort av antingen plättering eller sten/pärla. För att undviga slitage på dessa är det viktigt att tänka på att man ej bör utsätta smyckena för kemikalier som: hårsprej, handsprit, parfym eller kräm. 
  3. Släng inte silversmycken om det blivit mörkt! Silver är ett material med otroligt lång livslängd, om det börjar bli mörkt är det enda som skett att smycket börjar oxidera. Detta går enkelt att fixa med ett silverbad. Vi säljer både silverbad och putsdukar i butiken om man vill putsa sina smycken själv. Vi erbjuder även putsning av dina smycken för 89 kr per smycke.